top of page
  • Sisäilmalähetti

Hädässä ensiapulaukku tunnetaan

Sisäilmakoordinaattorin työ on vaihtelevaa ja joskus voi sattua tilanteita, joissa ensiaputaitoja tarvitaan. Onneksi pahimmilta onnettomuuksilta on vältytty, mutta halusimme ottaa mahdolliset työtapaturmat laajasti huomioon ja pyysimme VPK:ssa vapaa-ajallaan toimivaa koordinaattoriamme Pete Harjua kehittelemään juuri Sisäilmalähettien työhön sopivan ensiapulaukun.

Pete tekikin upeaa työtä ja nyt edustajillamme on käytössä viimeisen päälle hiottu kokonaisuus, jonka avulla saa pienet ja hiukan suuremmatkin haavat, palovammat ym. inhotukset kuriin, ennen hoitoon pääsyä. Toki paketista löytyy myös elvytysohjeet, elvytyssuoja sekä muita tarpeellisia välineitä mm. liikenneonnettomuustilanteissa auttamiseen. Koskaan kun ei tiedä, mihin tilanteeseen sitä työpäivän aikana tienpäällä ja kaupungeissa liikkuessa voi joutua.

Halu auttaa ihmisiä korostuu tällaisessa työpaikassa, jossa joka päivä kohtaamme huonosta sisäilmasta kärsiviä henkilöitä. Tällöin tuntuu luontevalta myös kouluttaa henkilöstöä niin ensiavun kuin itsensä auttamisen suhteen. Ensiapulaukun tuunaaminen oli askel parempaan kokonaisuuteen. Jatkossa henkilökuntamme pääsee ottamaan osaa mm. ensiapukurssille ja kiitos Peten tietämyksen, saamme paljon tietoa auttamisesta ja ensiavusta myös firmamme sisältä.

Kohti turvallisempaa huomista ja vuodenvaihdetta tulevine pyhineen.

Comments


bottom of page