top of page
  • Sisäilmalähetti

OmaKamu ry sai Sisäilmalähetin lahjoituksen!

Kolmas (3/10) 1000 euron lahjoituskohteemme on OmaKamy ry:n toiminta: OmaKamu ry tarjoaa tukea tarvitseville lapsille ja nuorille turvallisia ja luotettavia aikuisia kavereita, jotka tukevat lapsen tai nuoren kehitystä kohti tasapainoista aikuisuutta.

OmaKamu ry:n tavoitteena on organisoida lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa tukihenkilötoimintaa sekä jakaa toimintamallia muiden järjestöjen ja organisaatioiden käyttöön niin, että OmaKamu-toimintaa olisi tarjolla ympäri Suomea. OmaKamu ry kouluttaa ja ohjaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten tukihenkilöinä sekä innostaa ja auttaa muita kansalaisjärjestöjä toimimaan toimintamallin mukaisesti.

Kolmas 1000 euron lahjoituksemme luovutettu OmaKamu ry:lle. OmaKamu ry tarjoaa tukeatarvitseville lapsille ja nuorille turvallisia ja luotettavia aikuisia kavereita, jotka tukevat lapsen tai nuoren kehitystä kohti tasapainoista aikuisuutta. Lahjoituksen luovutti sisäilmakoordinaattorimme Juha-Pekka Määränen. Lahjoitusta vastaanottamassa (oikealla) OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

 

Sisäilmalähetti ottaa vastaan edelleen vinkkejä lahjoituskohteen saajiksi. Tärkeää on lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvoinnin lisäämikseksi tehtävä työ ja toiminta.

Σχόλια


bottom of page