top of page
  • Sisäilmalähetti

Tays:n lastentautien klinikka sai Sisäilmaläheteiltä lahjoituksena puhdasta sisäilmaa

Keskellä etupihan uudisrakennushanketta toimiva Tays:n lastentautien vastuualue vastaanotti Sandbox Oy:n Sisäilmaläheteiltä lahjoituksena Ensiavuksi sisäilmaan® -asiantuntijapalvelun. Lahjoitus parantaa niin potilaiden kuin henkilökunnan hyvinvointia ja jaksamista.

Sisäympäristöjen viihtyvyyteen ja hyvinvointiin erikoistunut tamperelainen Sandbox Oy vietti juuri 10-vuotisjuhliaan. Sen kunniaksi yritys yhdessä henkilökuntansa kanssa päätti etsiä lahjoituskohteen. Saajaksi valikoitui yksimielisesti Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien klinikka ja sen toimitilat. Lahjoituskohde saa Ensiavuksi sisäilmaan® –palvelun kokonaisuudessaan vuodeksi veloituksetta, sisältäen 10 kohdetiloihin soveltuvaa ilmanpuhdistuslaitetta ylläpitoineen ja asiantuntijapalveluineen. Lahjoitus vastaa keskikokoisen perheauton arvoa.

Sandbox Oy julkisti lahjoituksen saajan yrityksen juhlagaalassa. Lahjoituksen vastaanotti lastentautien poliklinikan ja lasten kotisairaalan vs. osastonhoitaja Merita Inki.

– Lahjoitus tulee meille hyvään aikaan, sillä aiemmin tänä syksynä poliklinikan ympärillä alkoivat remonttityöt. Kesällä ikkunasta näkyi vielä vihreä koivupuisto, mutta nyt tilalla on suuri kuoppa, kertoo Inki. Palvelukokonaisuus konkretisoi potilaillemme ja henkilökunnallemme mitä nyt oikeasti tehdään ja kuinka asioihin voidaan oikeasti vaikuttaa positiivisessa mielessä.

Taysissa halutaan toimia ennakoivasti etupihahankkeen eniten pölyävissä saneerausvaiheissa ja suojata erityisesti lastentautien osaston pienet potilaat sekä henkilökunta. Tiloissa on jo aiemmin tehty pölynhallinta- ja puhtaanapitosuunnitelma sekä erilaisia mittauksia tullaan tekemään jatkossakin hankkeen aikana.

– Tällaiset suuret rakennushankkeet nostattavat tietenkin paljon kysymyksiä ja ajatuksia, ja siten mittauksia on tehty paljon, kuvailee Inki tilannetta. Henkilökunnan ja pitkäaikaispotilaiden huoli on huomioitu. Ensiavuksi sisäilmaan®  -palvelukokonaisuus edesauttaa normaalin toiminnan jatkumista osaston sisätiloissa hankkeen keskellä.

Sandbox Oy:n toimitusjohtaja Jani Moberg on tyytyväinen, että juhlavuoden lahjoituksen saajaksi nousi lastentautien vastuualue.

– Ajatus suojata lapsia ja aikuisia lähti alunperin omien kokemusten sekä havaintojen kautta. Lahjoituskohteen myötä palaamme yrityksen alkujuurille – sairaalan lastenosastolle.

Comments


bottom of page