top of page
  • Sisäilmalähetti

Tutustu ICT-asiantuntijaamme Artturi Piisaareen – lautapelejä, koodia ja tuotekehitystä

Päivitetty: 15. jouluk. 2022

Tiesittekö, että meilläpä on töissä Suomen mestari. ICT-asiantuntijamme Artturi Piisaari on moniosaaja, joka on vapaa-ajallaan voittanut Android Netrunner -lautapelin Suomen mestaruuden! 😊 Työajalla Artturi vastaa mm. palvelunhallintajärjestelmämme toimivuudesta.


Sisäilmalähetin palvelun ytimessä oleva palvelunhallintajärjestelmä mahdollistaa sen, että tiedämme tarkkaan, missä jokainen palvelulaitteemme sijaitsee ja milloin niihin on tehty tai tullaan tekemään seuraava huolto. Näin ollen palvelumme taso pysyy aina hyvänä ympäri Suomen. Lue lisää asiakaskokemuksista suoraa täältä.


Asiakkaillamme on myös käytössä oma extranet-palvelu, josta he voivat helposti tarkastella kaikkien sopimustensa laitteita, niiden sijainteja ja huoltojen ajankohtia. Artturin osaamisen avulla voimme myös toteuttaa asiakkaidemme muutostoiveita joustavasti, jopa saman päivän aikana, toisin kuin monien valmisohjelmistojen kanssa.

Artturi tekee koodaamisen lisäksi tuotekehitystyötä ja hänellä onkin sormensa pelissä lähes kaikissa Sisäilmalähetin toiminnoissa. Artturi ei ole vain todellinen monitaituri työssään, mutta myös hauska työkaveri, jonka kanssa tulee parannettua maailmaa lounailla ja niiden välissä. 😊 Tutustu Artturiin paremmin oheisella videolla.ICT-asiantuntijamme Artturi Piisaari on moniosaaja, joka nauttii työkavereidensa seurasta ja haluaa olla mukana rakentamassa parempia ratkaisuja sisäilmahaasteista kärsiviin kohteisiin. Artturia miellyttää ajatus siitä, että tarpeeksi kehittynyt teknologia ei oikeastaan eroa magiasta. Näin ollen hän tekee taikojaan meillä joka päivä!


Comments


bottom of page