top of page
  • Sisäilmalähetti

Vauhdikas toimitusjohtajamme Jani Moberg antaa palaa, kunhan sisäolosuhteet ovat kunnossa… 😉

Päivitetty: 16. jouluk. 2022

Alusta saakka oli selvää, että toimitusjohtajaamme Jani Mobergia ei esitellä istumassa pöytänsä ääressä. Myös siksi, ettei hänellä ole omaa työpistettä toimistollamme. Jani on aina siellä, missä tapahtuu. Hän on ansiokkaasti vetänyt Sandbox Groupin ja Sisäilmalähetin toimintaa kohti visiota turvallisemmasta maailmasta jo yli 15 vuoden ajan. Työssämme suojaamme ihmisiä sisäilman epäpuhtauksilta, mutta vapaa-ajalla Jani suojelee ihmisiä hieman eri tavalla.


Sisäilmalähetillä tehdään töitä ihmiset huomioivalla asenteella. ”Täällä ei muuten perusmyyntimies pärjää” huomauttaa Jani videonsa kuvauksissa VPK:n harjoitellessa savukaasujen käyttäytymistä merikonttiin rakennetussa harjoitustilanteessa ja Jani on oikeassa. Sisäilma-alan nopea kehitys on tuonut alalle monenlaista toimijaa. Sisäilmalähetti ei lähde mukaan ilmanpuhdistinten myyjäksi tai vuokraajaksi, vaan ihmiset ja palvelu etunenässä.


”Meillä on nyt kasassa huipputiimi, jonka avulla me suojataan ihmisiä huonolta sisäilmalta tinkimättömällä asenteella.”


Sisäilmaongelmista puhuttaessa huomio ei koskaan saisi rajoittua ainoastaan ilmanlaatuun. Vuorovaikutuksella ja avoimmella tiedottamisella on suuri merkitys sisäilmahaastetta ratkottaessa. Pelkkä, hyväkään ilmanpuhdistin ei aina riitä.

Katso video alta ja tutustu Janin sielunmaisemaan paremmin. 👉


Vuorovaikutuksesta sisäilmahaasteisessa kohteessa voit lukea lisää artikkelistamme täältä.


Oletko muuten tutustunut jo puolen Suomen mieheemme Tomiin? Katso Pohjois-Suomen sisäilmakoordinaattoristamme kertova video tästä.


Comments


bottom of page