top of page

ARVONNAN SÄÄNNÖT

SÄÄNNÖT

1. Osallistumisaika:

 

14.3.2023: Sisäilmastoseminaari, Helsinki


2. Järjestäjä:


Sisäilmalähetti Oy


3. Palkinto:


Osallistujien kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia Verkkokauppa.comiin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muiksi tuotteiksi. Lahjakortin käytettävyyteen liittyvistä kysymyksistä vastaa Verkkokauppa.com. 


4. Osallistuminen ja voittajan valinta:


Palkinto arvotaan Sisäilmalähetti Oy:n Feedback-palautetyökalua testanneiden kesken. Osallistuminen edellyttää myös yhteystietojen jättämistä. Sisäilmalähetti Oy:n tai Sandbox Groupin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.


5. Voitosta ilmoittaminen: 


Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Sisäilmalähetti Oy:öön ja antaa yhteystietonsa palkinnon lunastamista varten. Jos voittaja ei ota yhteyttä viikon sisällä ilmoittamisesta, Sisäilmalähetti Oy:llä on oikeus valita uusi voittaja. 


6. Tietojen luovuttaminen: 


Yhteystiedot jäävät Sisäilmalähetti Oy:n käyttöön tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Varsinaisen tapahtuman järjestäjät eivät hallinnoi tai sponsoroi tätä kilpailua, eivätkä ole vastuussa kilpailun järjestämisestä tai sen sisällöstä.

Tampereella 14.3.2023

Sisäilmalähetti Oy
 

bottom of page