top of page

Lempäälän kunta

Sisäilmalähetti antaa harkinta-aikaa

Ilmanpuhdistin on ollut loistava ensiapu huonosti toimivaan ilmastointiin. Nyt on paljon mukavampi tulla aamulla töihin kun tila on raikas.


Timo Kujanpää

Tilapalvelupäällikkö

Lempäälän kunta

Kuten useilla muillakin kunnilla, myös Lempäälällä on käsissään vanhempaa, käyttöikänsä päässä olevaa kiinteistökantaa. Kun näissä rakennuksissa ilmenee sisäilmaongelmia, ei ole taloudellisesti järkevää käyttää rahaa laajoihin tutkimuksiin ja peruskorjauksiin, vaan keskitytään väliaikaiseen suojaamiseen. Tässä Sisäilmalähetti on avuksi.


”Kun tarve tulee, saan yhdellä puhelinsoitolla ilmanpuhdistimet ja väliaikaisen suojaamispalvelun”, kertoo Lempäälän kunnan tilapalvelupäällikkö Timo Kujanpää. ”Saan tilanteen kätevästi hallintaan ja kiinteistöä pystytään käyttämään, korjaustoimenpiteet saadaan tehtyä tai väistötilat järjesteltyä”.


Kujanpää arvostaa ennen kaikkea Sisäilmalähetin ilmanpuhdistuslaitteita. ”Yhteistyötä on jatkunut vuoden verran, ja laitteiden toimivuus on todettu”, hän kehuu. ”Palvelun sisältämän ylläpidon ansiosta kone on aina käyttökunnossa, ja tarvittaessa myös laitteiden siirtopalvelu toimii”. Kujanpää erittelee myös ohjelmoitavuuden, näppärän koon ja hiljaisen käyntiäänen laitteiston eduiksi – samoin kuin siistin ulkonäön.


Sisäilmalähetin nopeus on usein pelastus. ”Jos henkilöstö ei pysty tekemään työtään kunnolla, ei tilalle välttämättä saada palkattua ketään tuuraamaan. Nopea reagointi ja heti koettava apu sisäilmassa rauhoittaa tilannetta”, kertoo Kujanpää. ”Sisäilmalähetti antaa aikaa tehdä hyviä päätöksiä, kun ei ole välitöntä tarvetta paeta tiloista tai kiinteistöstä”.

bottom of page