top of page

Uusikaupunki

Käyttäjien palaute kertoo heti, onko laite hyvä vai huono

Ilman Sisäilmalähetin puhdistimia ei osa koulussa työskentelevistä olisi pystynyt jatkamaan työtään.


Rami Arola

Kiinteistöpäällikkö

Uusikaupunki

15 000 asukkaan Uusikaupunki tuli tutuksi Sisäilmalähetin kanssa pari vuotta sitten järjestetyn tarjouskilpailun myötä. Nyttemmin sisäilmanäytteiden ottoa ja tutkimuksia on tehty jo niin terveyskeskuksessa kuin hallintorakennuksissakin, ja ilmanpuhdistimilla on taattu koulun häiriötön toiminta kesällä tehtävään remonttiin saakka.


”Olen ollut tyytyväinen palveluun”, kertoo kaupungin kiinteistöpäällikkö Rami Arola. ”Sisäilmalähetin asiantuntemus, toimitusnopeus ja varmuus ovat selvästi helpottaneet omaa työtäni”.


Kun paikallisen koulun henkilökunta ilmoitti sisäilmaoireista, ryhdyttiin tutkimuksiin viipymättä. ”Sisäilmalähetin järjestämä selkeä ja avoin infotilaisuus sisäilmatutkimusten jälkeen selkeytti tilannetta kaikille”, kertoo Arola. ”Tilojen käyttäjät sitä paitsi uskovat asiantuntijaa helpommin kuin tällaista virkamiestä”, hän hymähtää.


Tutkimusten perusteella päätettiin koulussa ryhtyä sisäilmaremonttiin. Sisäilmalähetti suojaa koulutyötä, väliaikaisesti, ilmanpuhdistimien avustuksella remonttiin asti. ”Puhdistuslaitteet ovat haastavia tilaajan kannalta”, Arola luonnehtii. ”Kaikki ovat kehuttuja ja testattuja, mutta käyttäjien palaute kertoo heti onko laite hyvä vai huono. Jotkut korvaavat pahan hajun jollakin toisella. Sisäilmalähetin laitteet ovat saaneet hyvää palautetta”.


Aika näyttää, kuinka remontilla päästään tavoitteeseen, mutta kiinteistöpäällikkö ottaa sisäilmakysymykset vakavasti. ”Terveys on tärkein, ja siitä ei kannata säästää”, hän linjaa. ”Huono ilma ei ole näkyvää, joten palaute käyttäjiltä on tärkeää”.

bottom of page