top of page
  • Sisäilmalähetti

Ensi- ja turvakodille lahjoituksen avulla turvallisuuskoulutusta

Sisäilmalähetti lahjoitti Tampereen ensi- ja turvakodille koulutusta turvallisuustaidoissa. Lahjoitus on osa Sisäilmalähetti-palvelun laajempaa ihmisten hyvinvointia edistävää kampanjaa.

Olettehan jo huomanneet 10-vuotisjuhlamme kunniaksi järjestettävän lahjoituskampanjan?

Sisäilmalähetti -palvelu päätti lahjoittaa 10-vuotisjuhlansa kunniaksi 1000 euroa kuukausittain kymmenen kuukauden ajan lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lahjoituskampanja käynnistyi sosiaalisessa mediassa, jossa kaikilla oli mahdollisuus ehdottaa kohteita lahjoituksen saajaksi. Osallistujia pyydettiin perustelemaan miksi heidän ehdottamansa kohde ansaitsisi tulla huomioiduksi lasten, nuorten tai aikuisten hyvinvoinnin edistämiseksi tehdystä työstä.

Tampereen ensi- ja turvakoti ry nousi kampanjan ensimmäisen kuukauden lahjoitusehdokkaista selvästi ykköseksi.

– Otimme tiedon lahjoituksesta vastaan suurella kiitollisuudella ja ilolla, kertoo ensi- ja turvakodin toiminnanjohtaja Maria Länsiö. Työskentelemme muun muassa väkivaltaa kokeneiden ja tehneiden kanssa ja siksi on erittäin tärkeää, että huolehdimme niin henkilökunnan kuin asiakkaiden turvallisuudesta. Siten lahjoitus on tarkoitus käyttää henkilökunnan turvallisuuskoulutukseen.

Lahjoituksen luovutuksen yhteydessä toiminnanjohtaja kertoi ensi- ja turvakodin monimuotoisesta toiminnasta joka ylettyy vauvasta vanhuksiin. Lahjoituksen ojentajan sisäilmakoordinaattori Pete Harjun  mielestä ensi – ja turvakodin henkilöstö sekä toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset tekevät äärettömän tärkeää työtä.

– Useat kolmannen sektorin organisaatioista toimivat hyvin pienillä budjeteilla, joten jokainen lisäeuro heidän toiminnassaan on suuri apu. Olemme iloisia voidessamme osaltamme tuoda apua ja lisätä hyvinvointia tällaisissa yhteisöissä, pohtii Harju. Lahjoituskampanjamme jatkuu vielä yhdeksän kuukautta, joten seuraavat lahjoituskohteet tulevat olemaan myös ensiarvoisen tärkeitä, sanoo Harju.

Seuraava kohteensaaja julkistetaan maaliskuun alkupuolella.

Comments


bottom of page