top of page
  • Sisäilmalähetti

Lomilta paluun juhlaa

Nyt alkaa arki meilläkin taas pyörimään. Suurin osa lomista on pidetty ja pahimmat lomien aikana kertyneet ruuhkatkin jo purettu. Sisäilmakoordinaattoreillamme riittää syksyä kohti touhua kun koulut ja päiväkodit aloittavat taas toimintansa ja lapsien ja nuorten hyvinvoinnista pitää huolehtia. Onneksemme Sisäilmalähetillä on yhä parempia ”aseita” huonoa sisäilmaa vastaan. Mm. Uusi IQAir Cleanzone SL -mallin ilmanpuhdistin on herättänyt asiakkaissamme suurta mielenkiintoa. Uudella mallilla voidaan suojata yhä isompia tiloja yhdellä laitteella ja yksi parhaita ominaisuuksia on laitteen hiljainen käyttöääni.

Positiiviset ajatukset jatkuivat kun firman ensimmäinen kesälomien jälkeinen yhteiskokouskin saatiin vedettyä mallikkaasti pakettiin. Agendassa oli tietenkin kesälomien purkua ja ajatustenvaihtoa, uusien toimintatapojemme vahvistamista sekä sisäilmakoordinaattoreiden koulutusta. Koulutuspäivämme sattui juuri sopivasti Tampereen Tapahtumien yön aikaan, joten illalla ulkopaikkakuntalaiset edustajamme pääsivät tutustumaan Tampereen kulttuuririentoihin ja perjantaina jatkoimme yhteistoimintaamme virkistynein mielin.

Yksi suurimpia toiminnanmullistajiamme on ollut Sisäilmalähettejä varten tehty ohjelmisto, jonka avulla pystymme toteuttamaan suojaamispalveluitamme yhä tehokkaammin ja säntillisemmin sekä saamaan faktaa palvelumme tueksi. Ohjelmiston opetteluun on vierähtänyt kaikilta tovi ja edelleen tulee vastaan paljon ihmetyksen aiheita kun kehitämme ohjelmistoamme eteenpäin. On ollut hienoa olla seuraamassa alamme edelläkävijänä ohjelmistosta saatavia hyötyjä ja toiminnan tehostumista. … ja tämä on vasta alkua…

Paljon on siis tapahtunut ja matka jatkuu yhä. Toivotankin puolestani oikein mukavaa työhön paluuta kaikille ja nauttikaamme elokuun lämmöstä työnteon ohellakin!

Comments


bottom of page