top of page
  • Sisäilmalähetti

Osallistava palaverikulttuuri ja piparkakunmakuiset joulun toivotukset!


Osallistava palaverikulttuuri: Sisäilmalähetit päästivät luovuutensa valloilleen ja piparit saivat yksilölliset ja juhlavat vaatteet.


Näetkö kuvassa vain koristeltuja jouluisia piparkakkuja? Minä näen myös värikkäitä pipareita, mutta tiedän että juuri nuo piparkakut sisältävät lisäksi iloa, leikkisyyttä, riemua, hassuttelua, toiveikkuutta, uskoa, luottamusta ja tulevaisuuden haaveita. Niistä on Sisäilmalähettien piparkakut tehty.

Sisäilmalähettien porukka on osallistunut toiminnalliseen ja osallistavaan palaverikulttuuriin jo monen vuoden ajan. Työtehtäviin liittyviä aiheita sekä osaamista jaetaan, käydään läpi ja kehitetään erilaisin menetelmin mm. työpajoissa, harjoitussimulaatioissa, keskustellen ja yhdessä työstäen. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus nostaa tärkeäksi pitämiään aiheita käsittelyyn. Yhteiset palaveri- ja kokouspäivät ovatkin merkittäviä tiedon ja osaamisen jakamisen foorumeita ympäri Suomea työskentelevälle Sisäilmalähettien asiantuntijaporukalle.

Tällä kertaa muuten melko tiukan ja asiapitoisen palaveripäivän aamuna koristeltiin piparkakkuja iltapäiväkahville ja samalla pohdittiin unelmien tai tulevaisuuden minää sekä omaa onnistumista ja edistymistä työssä.

Onnistumisia, luottamusta ja toiveikasta tulevaisuutta toivomme myös kaikille niille, jotka tällä hetkellä kärsivät erilaisista ympäristöyliherkkyyksistä tai sisäilmahaasteista. Toivottavasti me terveinä pysyneet ymmärrämme sen miten onnekkaita ja kiitollisia saamme olla siitä, että todella voimme tuoksutella joulun tuoksuja kukkien, ruokien ja piparkakkujenkin muodossa. Kaikki eivät herkistymisensä takia näin voi tehdä.

Iloista, rauhallista, onnellista, rentoa, rauhoittavaa, energistä – juuri sinulle sopivaa joulun aikaa toivottelee Sisäilmalähetin porukka!

Comments


bottom of page