top of page
  • Sisäilmalähetti

Sisäilmalähetin Facebook-matka alkaa

Nyt on se päivä koittanut kun Sisäilmalähetti on ottanut taas uuden harppauksen sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan. 10-vuotisen taipaleemme kunniaksi päätimme perustaa Sisäilmalähetille omat Facebook-sivut. Aikaisemminhan meidät on voinut bongata vain tuolta LinkedInin puolelta, mutta oli jo aika laajentaa katsantokantaamme ja lähteä mukaan Facebookkiin.

Vaikka työskentelemme yhdessä yritysten ja julkisen sektorin kanssa, toivomme Facebookin kautta tavoittavamme myös niitä tilankäyttäjiä, joille Sisäilmalähetti ja palvelumme eivät ole entuudestaan tuttuja. Tarjoamme sivuillamme tietoa toiminnastamme, ajankohtaisia jakamisen arvoisia uutisia sisäilmaan liittyen sekä asiakkaiden kuulumisia mahdollisuuksien mukaan.

Olipa työtehtävämme yrityksessä mikä tahansa, loppujen lopuksi olemme kuitenkin yksilöitä ja sisäilma koskettaa meitä kaikkia. Jotkut asiat ovat niin lähellä sydäntämme, että haluamme niistä kaiken ajankohtaisen tiedon. Puhdas ja terveellinen sisäilma on usein juuri tuollainen aihe. Siksipä toivommekin, että kaikki kävisivät tykkäämässä Sisäilmalähetin Facebook-sivuista ja jakaisivat yhteisen tärkeän missiomme – Hyvää sisäilmaa lapsille ja aikuisille.

Comments


bottom of page