top of page
  • Sisäilmalähetti

Synttärivuoden lahjoituksia: Sairaalaklovnit ry

Lahjoitimme maaliskuussa 1000 euroa Sairaalaklovnit ry:lle, joka on toinen synttärivuotemme 1000 euron lahjoituksen saajista. Olemme tiedottaneet asiasta Sisäilmalähetin facebooksivuilla https://www.facebook.com/sisailmalahetti/

Sairaalaklovnien avulla kipu unohtuu hetkeksi ja pitkilläkin sairaalajaksoilla tuulahdus leikkiä, riemua ja hullutelua auttaa sekä lapsia että heidän vanhempiaan jaksamaan sairaala-arkea paremmin. Niin moni pikku potilas oikein odottaa klovnipäiviä. Lahjoitus kohdentuu tällä kertaa Oulun sairaalaklovneille.

Oulun sairaalaklovnit tohtori P. Londi ja tohtori Hölökkä vastaanottivat Sisäilmalähettien synttärivuoden toisen 1000 euron lahjoituksen. Sairaalaklovnit ry otti lahjoituksen ilolla vastaan. Toiminnanjohtaja Aino Viertola kertoili, että lahjoitus käytetään täysin klovnitoiminnan mahdollistamiseen sairaalan lastenosastoilla.

Ammattitaitoiset ja koulutetut klovniartistit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Lahjoituksen ojentajan sisäilmakoordinaattorimme Tomi Hakalan mielestä sairaalaklovnien työ on arvokasta, koska he saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja heillä on taito saada myös lasten vanhemmat hyvälle mielelle.

Edelleen voitte ehdottaa seuraavia lahjoituskohteita näille sivuillemme tai suoraan sähköpostiin. Seuraava lahjoituksen saaja valitaan heti pääsiäisen jälkeen.

Edelleen voitte ehdottaa seuraavia lahjoituksen saajia näille sivuillemme tai suoraan sähköpostiimme. Seuraava lahjoituksen saaja valitaan heti pääsiäisen jälkeen.

Comments


bottom of page